carangka

nu aya nu euweuh

Carangka Box: Wijét Wadah Koropak

with 2 comments

CARANGKA BOX téh nyaéta wijét flash yasana box.net anu disayagikeun pikeun ngawadahan koropak-koropak (files) unjaleun balaréa. Aplikasi, gambar, mp3, dokumén, wajit, cau.. pokona naon waé nu penting halal jeung bisa asup kana carangkana 🙂 .

Sagala nu aya dina carangka sipatna saayana, alakadarna, tanpa rojongan jeung jaminan nanaon. Saupama aya eusi CARANGKA BOX  nu dianggap nyurigakeun (teu pantes, kurang éndah, ngandung vireus, atawa narsis teuing) sagancangna toél nu ngawadahanana.

MUGI KAUNINGA, sadaya eusi carangka parantos diburusutkeun di sarwasunda.blogspot.com nanging pabalatak janten kedah dikotektak. Mangga dongkang.

Written by guriangtujuh

17 April 2010 pukul 10:31

Dimuat dina aplikasi, sunda, web, widget

Tagged with , , , ,

2 Balesan

Subscribe to comments with RSS.

  1. pami kanggo Hape Nokia 5230 tiasa teu..??
    link kanggo ngunjal na di manten..??

    Urang Sunda

    25 April 2010 at 20:27

  2. Ningal spek 5230, sacara teknis mah tiasa, mung teu acan kantos dicobi. Kanggo ngunjalna mangga tina CARANGKA BOX, kotak hideung palih luhur-katuhu ieu kaca (browser/panyungsiloka nu dianggo ku saderek kedah ngarojong flash supados kotakna mucunghul), gambarna sapertos dina katerangan di luhur.
    Wilujeng nyobian dina 5230, wartosna diantos 🙂

    itan

    26 April 2010 at 14:19


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: