carangka

nu aya nu euweuh

Aksara Sunda Unicode: Masangkeun Otomatis

leave a comment »

SundaneseUnicode-1.0.5.TTF bisa diunjal ti http://sabilulungan.org/aksara/files/font/SundaneseUnicode-1.0.5.ttf

SundaneseUnicode_1.0.5.ttf oge bisa dipasangkeun sacara otomatis (make installer NSIS) dina sistem operasi komputer MS Widows XP, Vista, jeung  7. Aya tilu basa nu dirojong nyaeta basa Sunda, Indonesia jeung Inggris.

 

Unjal aplikasi SundaneseUnicode_1.0.5.EXE tina CARANGKA BOX

Masangkeun Aksara Sunda Otomatis

Advertisements

Written by itan

17 April 2010 pukul 12:03

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: