carangka

nu aya nu euweuh

NSIS Basa Sunda

leave a comment »

Nullsoft Scriptable Install System (NSIS) teh pakakas pamasang program (installer) jieunan Nullsoft, nu ngaropea Winamp. Uing resep ka NSIS sabab laluasa dina ngaropeana, lisensina bebas, haratis, jeung pangpangna mah… bisa make basa Sunda. Mangga cobian pamasang pogram dina basa Sunda, koropakna aya dina BOX CARANGKA (conto.exe)

NSIS panganyarna bisa diunjal ti: http://nsis.sourceforge.net/Download

Koropak basa Sunda bisa diunjal ti: Forum Winamp Basa Sunda

NSIS Basa Sunda

NSIS Basa Sunda

Advertisements

Written by guriangtujuh

14 Maret 2009 pukul 04:15

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: