carangka

nu aya nu euweuh

WordPress Sunda Parantos Midang

with 7 comments

mangga linggih ka http://su.wordpress.org/

wordpress sunda

wordpress sunda

Advertisements

Written by guriangtujuh

9 Nopémber 2008 pukul 05:31

7 Balesan

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sampurasun,

    Aduh Kang, basa Sunda WordPress.com na kirang memuaskan. Hapunten abdi yeuh. Bubuhan sesah dites sareng theme-na rupi-rupi pisan. Benten sareng wordpress.org. Tadina mah rarusuh hoyong diupdate teh atuda teu kiat ku gararetek; pidangan basa Sunda hoyong geura-geura robih, ulah was-wis-wes bae.

    Mangga ah urang dilereskeun kanggo ka payuna. Sugan atuh engke mah tiasa ku aksara Sunda.

    Baktos,
    de Nasrul

    dé Nasrul

    17 Nopémber 2008 at 15:49

  2. Cekap (‘memuaskan’) sareng henteuna sanes pasualan. Da gumantung nu nitenna. Numutkeun paniten tina kaca mata abdi (nu kakara min 2), memang teu sae, tapi saeeeeeeeeeeeee! Tiasa ditungtut theme sareng widget-na oge kedah ditarjamahkeun.

    itanabin

    18 Nopémber 2008 at 14:00

  3. Assalamu’alaikum Wr. Wb.

    salam perkenalan
    dari Jawa

    Khrisna

    21 Nopémber 2008 at 03:39

  4. Waalaikumsalam.
    Salam kenal juga dari Sunda

    guriangtujuh

    25 Nopémber 2008 at 03:02

  5. Assalamu’alaikum Wr. Wb.

    Terimakasih atas perhatiannya..
    mohon maaf, saya adalah pemula dalam dunia maya / blog
    dalam artian “benar-benar awam” dan gaptek.
    mohon bimbingannya.

    terimakasih sebelumnya.
    Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

    Khrisna

    25 Nopémber 2008 at 04:57

  6. sampurasun
    kanggo kang sukma kumaha perkawis games kaulinan hurup ngalagena tea dimana abdi milarian alamatna, lajeng kumaha ngaeksekusina.teu acan kapendak bae. mugia kersa ngabantosan sim kuring dina ngaronjatkeun budaya karuhun urang balarea hususna kasundaan.hatur nuhun permios

    Ruci Sucitra

    29 Nopémber 2008 at 06:11

  7. Kanggo Kang Ruci, perkawis kaulinan tea parantos ngagunduk dina CARANGKA BOX palih katuhu

    Wassalam,

    Mangga diantos pairanana. Hatur nuhun.

    sukma

    13 Désémber 2008 at 06:11


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: