carangka

nu aya nu euweuh

Uing Ngilu Narjamahkeun Google kana Basa Sunda

with one comment

Salira kantos narjamahkeun Google? Uing mah eukeur.

Geus tepi ka mana Google Basa Sunda téh?

Réa kénéh kekecapan mang Gugel nu acan ditarjamahkeun. Keun ari ngeunaan bédana paham dina cara narjamahkeun atawa hasil tarjamahna anu basana dianggap acan merenah mah, nu kudu diheulakeun ceuk kuring mah asal nyunda heula ogé geus alus, geus matak reueus. Bubuhan narjamahkeunna oge teu dibayar (hé hé), sakasampeurna, saha waé nu hayang, jeung euweuh koordinasi antar panarjamah.

Ngan bisi panasaran atawa lebar bisi euweuh nu nyatet, tah ieu data panungtungan ti http://www.google.com/transconsole

Basa Ngaran produk jeung katerangan tarjamahna
Inggris (UK) Conversion University Website (100% réngsé)
Main Site Help Pages (0% réngsé)
Wireless (100% réngsé)
Wireless Transcoder (96% réngsé)
Indonesia Main Site Help Pages (100% réngsé)
User Distributed Search (xlb) (99% réngsé)
Wireless (100% réngsé)
Wireless Transcoder (100% réngsé)
Sunda Google Main Search Site (100% réngsé)
Groups Beta (geus 11%) 3257 kecap deui
Main Site Help Pages (geus 33%) 355 kecap deui
Picasa2 (acan ditarjamahkeun/0%) 2704 kecap deui
User Distributed Search (xlb) (geus 99% réngsé) sakecap deui
Wireless (geus 44% complete) 100 kecap deui
Wireless Transcoder (geus 62% réngsé) 86 kecap deui
zzz_DEFUNCT AdWords API static documentation (acan ditarjamahkeun/0%) 26383 kecap deui

data 8 September 2008 tabuh 12.37 WIB

Sabenerna lamun urang, urang Sunda, boga karep hayang nyundakeun dunya, hayang némbongkeun ka dunya yén Sunda téh aya, urang bisa ngamimitian éta “proyek”  ku cara ngalihbasakeun matéri nu aya di internét.

Basa Sunda di Wikipedia keur dipaju, dina mozilla acan, Opera sarua, ari WordPress anu nuju dipayunan nganggo basa naon, nya? Mangga ah urang tarjamahkeun, saé pisan upami ngadamel tim.

Written by guriangtujuh

8 Séptémber 2008 pukul 06:49

Saurang nu Mairan

Subscribe to comments with RSS.

  1. abdi nyobian atuh narjamahkeun nya….

    ciburuan

    12 Désémber 2010 at 14:44


Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s

%d bloggers like this: