carangka

nu aya nu euweuh

Aksara Sunda Unicode: Masangkeun Otomatis

leave a comment »

SundaneseUnicode-1.0.5.TTF bisa diunjal ti http://sabilulungan.org/aksara/files/font/SundaneseUnicode-1.0.5.ttf

SundaneseUnicode_1.0.5.ttf oge bisa dipasangkeun sacara otomatis (make installer NSIS) dina sistem operasi komputer MS Widows XP, Vista, jeung  7. Aya tilu basa nu dirojong nyaeta basa Sunda, Indonesia jeung Inggris.

 

Unjal aplikasi SundaneseUnicode_1.0.5.EXE tina CARANGKA BOX

Masangkeun Aksara Sunda Otomatis

Written by itan

17 April 2010 at 12:03

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.